Ankomsten

Om Ni bokat transfer med mig:
När Ni kommer till Bangkoks flygplats följer ni min skiss till Meeting Point. Där väntar er chaufför för transport till Pinery. Det tar c:a 2,5 timme. Föraren har kontakt med mig hela tiden. Taxi (2 personer) 2.000 baht och minibuss (3-12 personer) 2.500 baht som betalas till föraren vid framkomsten.

När Ni kommer till Pinery väntar jag på er och hjälper er med installationen. Vi läser av el- och vattenmätaren bl. a.

Startpaket: jag har ett startpaket där ni kan beställa varor så att det finns i huset när ni anländer.
Jag har en liten butik inom området och bor där så ni är alltid välkomna att handla, hyra bil, cykel eler moped, beställa utflykter eller varor.
Moppar kostar från 100 ฿/dag. De är helautomatiska och lätta att köra.

Har ni frågor, behöver råd eller hjälp är jag bara glad om jag kan hjälpa till. Ni kommer även att få ett visitkort så att ni kan nå mig ifall ni skulle få problem.
Vidare har jag ett litet bageri och om ni beställer dagen innan levereras det till ert hus mellan kl 8-9 på morgonen. Jag har även kontakt med läkare och apotek ifall det skulle behövas och jag ordnar med utflykter till tempel, nattmarknad i Rayong, shoppping i Pattaya och Bangkok.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply