Pinery Park Beach Resort


Området ligger ca 4 km från Ban Phe och här finns 150 fastigheter och en stor gemensam pool. 
Ca 30 meter från infarten ligger den långgrunda stranden Suan Son som betyder “pinjepark” och som är ett populärt utflyktsmål.

Här kan man tex äta fisk- och skaldjursmat och prova inhemska vattensporter.Pinery Resort är en lummigt plats fyllt med grönskande växter, färgglada blommor, palmer och andra träd, man vaknar till underbar fågelsång och somnar till syrsornas kavalkad.
Området är inne i kraftig utveckling och husen får färg och form. Det råder en gemytlig stämning och man kan inte annat än att trivas och må bra.

Hög/Lågsäsong

Okt-Apr är högsäsong, solen skiner och det är varmt och behagligt. Observera att det är tropiskt klimat och kan bli mycket varmt på eftermiddagarna.
Mellan Maj-Sept är det lågsäsong och därmed regnsäsong, och visst regnar det men vi skulle ändå påstå att det fortfarande är okej. Det regnar då och då och det är fuktigt, men det klarnar gärna upp emellenåt.

Mae Phim är helt enkelt en fantastisk plats att besöka året runt eftersom det sällan är verkligt drastiska väder. Under lågsäsong kan du få riktigt bra valuta för pengarna när många sänker sina priser och du kan spara en hel del.